(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Francouzské brambory úplně jinak
Potřebné ingredience
Brambory, kuřecí maso, žampióny v plechovce, smetana na šlehání, sýr / eidam, parmazán/podle chuti,
vejce a máslo na vymazání, sůl, pepř a oregáno
Postup přípravy
Brambory nakrájíme na kostičky nebo plátky, kuřecí maso také, pekáček vymastíme máslem a smícháme v něm brambory, maso a žampiony, poklademe plátky másla a necháme v troubě péct přikryté při 175 stupních.
Než se brambory upečou, tak si nastrouháme sýr, smícháme ho se smetanou a vejcem + sůl a koření
Když je maso a brambory hotové zalejeme to připravenou směsí a necháme zapéct dozlatova......
Opravdu mňamózní :-)
Než se brambory upečou, tak si nastrouháme sýr, smícháme ho se smetanou a vejcem + sůl a koření
Když je maso a brambory hotové zalejeme to připravenou směsí a necháme zapéct dozlatova......
Opravdu mňamózní :-)
Takhle to vypadá na talíři
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kara
(upraveno)
14. 3. 2008, 13:18
Jani, vyzkoušela jsem Váš receptík a je opravdu výborný.Všem doporučuji
Bízova
(upraveno)
14. 3. 2008, 20:07
@Kara
Míšo, díky jsem ráda, že vám chutná